Pontosság. Szakértelem. Csúcstechnológia.

Nagyteljesítményű CNC gépek

Milyen technológia adja a hátteret a professzionális munkához?
Primacon

Primacon

Egy kiemelkedő pontosságú valós 5 tengelyes CNC gép, ami az ipar más területein már évek óta bizonyított. Gyártási pontossága kisebb mint 3 mikron, messze meghaladja a fogászat terén elvárt tűrési értéket. Univerzális felhasználása lehetővé teszi többféle anyag megmunkálását ill. a jövőben
felmerülő feladatok megoldását. Nagy tömege és termikus nullapont stabilitása lehetővé teszi a legapróbb részletek precíz kivitelezését.
3M ESPE LAVA 500

3M ESPE LAVA 500

Egy speciálisan cirkon munkákra ( LAVA cirkon ) tervezett nagyteljesítményű marógép. Az egyre terjedő fogászati cirkon munkákat a lehető legjobb minőségben, akár napi 24 órás üzemben előállító automatizált célgép. A hozzá illesztett alapanyag és eszköz készlet garantálja a kimagasló minőséget és a tökéletes reprodukálhatóságot a világ minden egyes pontján.
Hint-Els Rapid

Hint-Els Rapid

CoCr ötvözetekből laser szinter eljárással készít nagyon pontos vázakat. Ez a technológia lehetővé teszi az olcsóbb alapanyag legprecízebb megmunkálását. A több száz rétegből felépített vázszerkezetek mentesek az öntéstechnikából ismert csavarodásoktól, deformációktól, így a nagy fesztávú hidak azonnal pontosan illeszkednek a pillérekre.

SCANNEREK

Milyen gépekkel tervezünk?
Dental Wings DWOS 3, 7 series

Kompakt kivitelű, könnyen kezelhető szkenner egy sokrétű szoftverrel, ahol az adatbevitel és a tervezés egyszerűen átlátható, bővíthető a jövő igényei szerint. CAM szoftvere moduláris felépítésű, így párhuzamosan több feladatot is végezhetünk vele. A csonkok precíziós szkennelése alatt, a már befejezett csonkokon azonnal tovább dolgozhatunk, nem kell megvárni a folyamat végét. A Multi-Die modul segítségével 6 csonk részletes beolvasását tudjuk egy lépésben megoldani.

Rugalmasság, megfizethetőség egy csomagban.
Ha szeretné saját maga megtervezni munkáit, akkor erre is kínálunk megoldást a Dental Wings szkennereken keresztül. Különböző konstrukciók és kedvező feltételek közül
kiválaszthatja azt, ami a laborjának a legmegfelelőbb.

További információkért kérjük keresse fel a www.dentalwings.hu internetes oldalt.

iMetric Delcam CAD
Svájci precizitás, gyönyörű megjelenés, innovatív szoftver. Önálló referenciagyűrű segítségével kiemelkedő pontosságot biztosít, így biztos pont a CAD technikában.

Hogyan kapcsolódhat a csúcstechnológiával dolgozó DentMill Frézközponthoz?

  • fogtechnikusként: 3D-s optikai szkennerrel adatot küld, mintát küld
  • fogorvosként: intraorális szkennerrel adatot küld, lenyomatot küld
2020 szechenyi

A Dentmill a 3M Espe Lava cirkon
központja Magyarországon

Miért válassza a Dentmill Frézközpontot?

A Dentmill a Primacon CNC fogtechnikai automatikákat gyártó cég referenciaközpontja

- 3db nagyteljesítményű 3 mikron pontos megmunkálású öttengelyes CNC gép

- munkahézag nélküli illeszkedésű munkák
- csavaros pótlások kivitelezése

- egyedi fejrészek
- all on 4 munkák cirkonból

- stégek cirkonból és titánból
- titán, chrom-cobalt frézelés

 9200 Mosonmagyaróvár, Kiserdő u. 10.

 +36 70 430 4300     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.